3.1 Verkkotunnit

Verkkotunteina Webautoon kirjautumalla omatoimisesti Ma-To klo 8-22 ja Pe-La klo 8-16 välillä voit suorittaa EAS- ja RTK-tunnit, sekä MP-kortin korotustunnit. Mikäli haluat mielummin suorittaa teoriatunnit virtuaalitunteina live-opettajan toimesta ryhmäopetuksena tiettyinä ajankohtina, ilmoita siitä meille ennen kuin olet jo aloittanut vaihtoehtoisten verkkotuntien suorittamisen Webautossa.

Teoriatunnit

Suorita vähintään kurssiin tai koulutukseen sisältyvät pakolliset verkkotunnit ja aloita itsenäinen teoriaopiskelu Webauto oppimisympäristön kirjautumistunnuksilla, jotka saat heti ilmoittautumisen yhteydessä. Teoriatunnit on mahdollista suorittaa Verkkotuntien sijasta myös virtuaalitunteina, mikäli ilmoitat siitä meille ennen verkkotuntien suorittamista. Lue myös tarvittaessa teoriatuntiohje klikkaamaalla otsikkoa.

Teoriakoe

Suorita teoriakoe mahdollisuuksien mukaan jo 1kk ennen ikävaatimuksen täyttymistä Ajovarman toimipisteessä ja harjoittele sitä ennen riittävästi myös itsenäisesti mahdollisimman monipuolisesti kurssimateriaaleja ja oppimisympäristöjä hyödyntäen. Teoriakokeen voit varata itsenäisesti myös www.ajovarma.fi/ajanvaraus tai www.ajovarma.fi/booking Lue myös tarvittaessa teoriakoeohje klikkaamaalla otsikkoa.

Scroll to Top