Rahoitus ja erämaksu

Meillä voit maksaa kaikilla seuraavilla maksutavoilla.

Laskut voidaan siis lähettää sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä sovituissa erissä tai tehdä Resurs Bank rahoitushakemus yhdessä toimipisteessämme.

Toimipisteessä on mahdollista maksaa käteisellä, kortilla ja MobilePayllä, sekä kaikilla muillakin MAKSUTAVAN 1 mukaisilla maksutavoilla verkkopalveluita hyödyntämällä.

Valitse kurssille ilmoittautuessasi MAKSUTAPA 1 ja verkkomaksua suorittaessasi valitse SVEA Erämaksu ja saat rahoituspäätöksen ja maksun suoritettua välittömästi.

Helsingin Liikennekoulun Autokoulurahoitus

 

 
TAI VAIHTOEHTOISESTI​

Valitse kurssille ilmoittautuessasi MAKSUTAPA 2 ja haetaan edullista Resurs Bank Autokoulurahoitusta joko täyttämällä rahoitushakemus itse tai yhdessä autokoululla. Saat luottopäätöksen välittömästi tämän tehtyäsi. Lue alla olevat ohjeet!

AUTOKOULURAHOITUS

Voit maksaa tutkinnon kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai toimipisteessämme.
Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
(Jos rahoitusesite ei aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Tutustu maksuvaihtoehtoihin tästä

Täytä luottohakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.
Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).
Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin AJOKORTTI numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!
Scroll to Top