Pimeällä ajaminen ajosimulaattorilla

Meiltä saat monipuoliset autokoulupalvelut nopeasti ja hyvällä hinta-laatusuhteella.

Pimeänajon koulutus ajosimulaattorilla

  1.  Pimeänajon voi suorittaa kahdella eri ajosimulaattorillamme, eli joko uudella Drive-ajosimulaattorilla tai hieman vanhemmalla Eca Faros-ajosimulaattorilla.

  2.  Pimeänajon simulaattorit sijaitsee Etelä-Haagan toimipisteessä, Vihdintie 8.

  3.  Ajosimulaattoriin voi varata ajan samalle viikolle toimiston päiväkohtaisten aukioloaikojen mukaisesti, jotka ovat esillä kotisivuilla ja näyteikkunan INFO TV:ssä. Muista huomioida nämä vaihtuvat aukioloajat ajanvarausta tehdessäsi tai varaa aika mahdollisimman hyvissä ajoin. Vahvistamme ajan aina sähköpostitse automaattisen varausvahvistuksen lisäksi.

  4.  Tarvittaessa saat todistuksen heti suoritettuasi pimeänajon koulutuksen.

  5.  Ajanvaraus onnistuu soittamalla, Whatsapp +358 40 576 2015 tai ajanvarausjärjestelmällä valitsemalla tapaamisen.

Ajotuntipaketti 1 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 1 with driving simulator (50min) 50€

Minkälaista tapaamista olet varaamassa?

Ajanvarausjärjestelmällä varatut tapaamiset, kuten passikuvaukset suoritetaan Etelä-Haagan toimipisteessä osoitteessa Vihdintie 8.
Huomioithan päivittäin vaihtuvat aukioloajat ennen saapumistasi tai ajanvarausta tehdessäsi - Kiitos. Muista ajankohdista voit tiedustella ja varata myös soittamalla tai Whatsapp +358 40 576 2015.

Ajanvarausjärjestelmä ei siis näytä kaikkia mahdollisia erikseen sovittavissa olevia aikoja ajotuntien välissä tai työpäivien päätteeksi. Lisäksi passikuvat meiltä päivittäin vaihtuvien aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta, mutta tarkastathan päivittäin vaihtuvan aukioloajan samana tai edellisenä päivänä.

Scroll to Top