Liukkaalla ajaminen

Liukasajo voidaan suorittaa oikealla autolla rataolosuhteissa tai ajosimulaattorilla. Täytyy muistaa, että vain oikealla autolla voi oppia ajamaan ja hallitsemaan myös eri olosuhteisiin liittyviä riskejä, joita voi tulla vastaan oikealla autolla ja todellisissa liikennetilanteissa. Meiltä saat monipuoliset autokoulupalvelut nopeasti ja hyvällä hinta-laatusuhteella.

Liukkaalla-ajon koulutus radalla tai ajosimulaattorilla

 1.  Liukasajon voi suorittaa oikealla autolla tai uudella Drive-ajosimulaattorilla.

 2. Liukasajo oikealla autolla kestää yhteensä vähintään 2,5 ajotuntia ja se ajetaan Vantaan ajoharjoitteluradalla. Ajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan toimipisteessä, Vihdintie 8, jonne myös palataan ajotuntien jälkeen. Ajotuntien lisäksi oppilaalle tulee maksettavaksi ratamaksu 80€, joka yhdistetään ajotunneista johtuvaan autokoulun laskuun. 
  RTK-koulutuksen VAPAAEHTOINEN
   Kurssipaketti 14:  >> ILMOITTAUDU TÄSTÄ
  Palvelumaksu 13€ + 2,5 x 80€ = 213€ + ratamaksu 80€ =
  293€

 3. Oikealla autolla tapahtuvaan liukkaalla-ajoon voi varata ajan soittamalla tai Whatsapp -viestillä +358 40 576 2015.

 4. Liukasajon simulaattorit sijaitsee Etelä-Haagan toimipisteessä, Vihdintie 8. Kokonaiskustannukset: 50€

 5.  Ajosimulaattoriin voi varata ajan samalle viikolle toimiston päiväkohtaisten aukioloaikojen mukaisesti, jotka ovat esillä kotisivuilla ja näyteikkunan INFO TV:ssä. Muista huomioida nämä vaihtuvat aukioloajat ajanvarausta tehdessäsi tai varaa aika mahdollisimman hyvissä ajoin. Vahvistamme ajan aina sähköpostitse automaattisen varausvahvistuksen lisäksi. 
 6.  Ajosimulaattoriin voi varata ajan soittamalla tai Whatsapp -viestillä +358 40 576 2015, sekä myös seuraavan ajanvarauksen avulla.

 7. Tarvittaessa saat todistuksen heti suoritettuasi liukasajon koulutuksen.

Ajotuntipaketti 1 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 1 with driving simulator (50min) 50€

Minkälaista tapaamista olet varaamassa?

Ajanvarausjärjestelmällä varatut tapaamiset, kuten passikuvaukset suoritetaan Etelä-Haagan toimipisteessä osoitteessa Vihdintie 8.
Huomioithan päivittäin vaihtuvat aukioloajat ennen saapumistasi tai ajanvarausta tehdessäsi - Kiitos. Muista ajankohdista voit tiedustella ja varata myös soittamalla tai Whatsapp +358 40 576 2015.

Ajanvarausjärjestelmä ei siis näytä kaikkia mahdollisia erikseen sovittavissa olevia aikoja ajotuntien välissä tai työpäivien päätteeksi. Lisäksi passikuvat meiltä päivittäin vaihtuvien aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta, mutta tarkastathan päivittäin vaihtuvan aukioloajan samana tai edellisenä päivänä.

Scroll to Top