We’re Closed
Hei, Tänään on Lauantai klo 2.57 ja valitettavasti toimisto ja OPEN valo on jo suljettu tämän päivän osalta. Toimisto on avoinna päivittäin vaihtuvien aukioloaikojen mukaisesti, joten lähetäthän tarvittaessa viestin, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Toimisto on nyt avoinna pe 3.2.2023 asti hieman poikkeuksellisesti, eikä passikuvauspalvelu ole käytettävissä. Olethan tarvittaesa yhteydessä Whatsapp- tai sähköposti -viestillä, mikäli haluat meidän olevan yhteydessä sinuun soittamalla tai sopia tapaamisen. Ajotuntunteja varataan jo kurssille ilmoittautuneille Whatsapp -viesteillä tai Webautoon kirjautumalla TÄSTÄ.

+358 40 576 2015 tai info@helsinginliikennekoulu.fi

La, 9 joulu: Suljettu
Su, 10 joulu: Suljettu
Ma, 11 joulu: 12.00 – 17.00
Ti, 12 joulu: 12.00 – 15.00
Ke, 13 joulu: 12.00 – 17.00
To, 14 joulu: 12.00 – 15.00
Pe, 15 joulu: 12.00 – 15.00

Pyrimme päivystämään toimistolla parhaamme mukaan arkisin (suljettu la-su + pyhäpäivinä), mutta tulethan paikanpäälle päivittäin vaihtuvina aukioloaikoina OPEN-valon palaessa toimipisteessä ja kotisivuilla. Voit myös varata sinulle sopivan ajankohdan etukäteen soittamalla, Whatsapp -viestillä tai nettiajanvarauksella TÄSTÄ.

Aikataulut ja lukujärjestykset

Teoriatunnit voi nykyään suorittaa meillä vaihtoehtoisesti joko:

1. VERKKOTUNTEINA nopeasti ja kätevästi oppimisympäristössä Webauton kirjautumistunnuksilla valvomon aukioloaikoina Ma-To 8-22, Pe-La 8-16. Nyt siis myös EAS- ja RTK-tunteja voidaan 1.2.2020 alkaen suorittaa lauantaisin.

TAI VAIHTOEHTOISESTI

2. VIRTUAALITUNTEINA lukujärjestyksen mukaan live-opettajan pitämänä virtuaaliluokassa palveluntarjoajan Nettiopetus.fi toimesta tai erikseen sopimalla Etelä-Haagan toimipisteen luokassa vähintään 5 henkilön ryhmälle.

Virtuaalituntien lukujärjestykset löytyvät myös tämän sivuston alhaalta ja kysythän lisää tarvittaessa meiltä.

Ennen eri lukujärjestyksiin linkkien kautta siirtymistä voit tarvittaessa tarkastaa TÄSTÄ, mitkä teoriatunnit pitää suorittaa kurssillasi ja missä ne voi suorittaa. (Ve) = Verkkotunteina oppimisympäristössä, (H) = Haagassa tai (Vi) = Virtuaalitunteina virtuaaliluokissa [V1].

Lukujärjestyksen tapahtumien tulkintaohjeet.

Kalenterissa mainitaan tapahtuman 1. päivämäärä 2. kellonaika 3. teoriatunnin aiheen tunnus 4.  aloitustunti (suluissa) ja 5. tapahtuma paikka / toimipiste (suluissa).

16.10 = Tapahtumapäivä (1. päivämäärä)

17.00 = Tapahtuman aloitus kellonaika (2. kellonaika)

TK1 (EAS) = Ensimmäisen ajokortin suorittajan turvallisuuskoulutus teoriatunti (3. Teoriatunnin aiheen tunnus)

(A) = Teoriatunti on aloitustunti (4. aloitustunti toivottaa sinut myös tervetulleeksi kurssille  – ilmoittautuminen on suositeltavaa)

(Ve) = Verkkotunnit oppimisympäristössä

(H) = Haaga (5. toimipiste sijaitsee osoitteessa Vihdintie 8, 00350 Helsinki)

(Vi) = Virtuaalitunnit virtuaaliluokissa opettajan ja oppilaiden live-opetus ryhmässä

(V) = Vantaa (5. ajoharjoittelurata sijaitsee osoitteessa Myllykyläntie 1, 01760 Vantaa)

EAS- ja RTK-koulutukset 

Tämä on vaihtoehtoinen tapa suorittaa teoriatunnit verkkotuntien sijaan virtuaaliluokassa live-opettajan kanssa ryhmässä tiettyinä ajankohtina. Kerrothan meille ennen teoriatuntien suorittamista, että miten haluat suorittaa nämä teoriatunnit, koska oletuksena nämä suoritetaan Webautossa, mutta myös alla olevan lukujärjestyksen mukaan live-tunteina on mahdollista suorittaa, mikäli ilmoitat tästä meille etukäteen. Teoriatunnit tulee suorittaa siis vain yhdellä tavalla.

Ajokieltokoulutukset (AKK)

Tämä on yksi vaihtoehto suorittaa virtuaaliluokassa live-opettajan kanssa ryhmässä vain näinä tiettyinä ajankohtina lukujärjestyksessä tässä vasemmalla.

Extratunnit eri ajokorttiluokkiin

Tilataan yhdessä täältä, kun nämä sisältyvät valitsemaasi kurssipakettiisi tai haluat tilata ne erikseen meiltä edulliseeen hintaan.

Scroll to Top