Ajotuntien ajanvarausinfo ja aloituspisteet

Ajotunnit alkavat oletusarvoisesti toimipisteestämme tai erikseen sovitusta aloitus- tai jokerialoituspisteestä Ma-Pe klo 8-18!

Webautoon kirjautumalla voit itse varata B-luokan ajotunteja nettiajanvarauksella Etelä-Haagan toimipisteeseemme (Vihdintie 8, Ma-Pe klo 9-17, kesto on aina 50min). Pidemmistä B-luokan ajotunneista ja eri aloituspisteistä alkavista tai päättyvistä ajotunneista sovitaan aina etukäteen yhdessä ja tapauskohtaisesti (kesto on aina 75-150min).
Tarkastathan sovitut ajanvaraukset aina myös Webautoon kirjautumalla.

Huom. Vain henkilökuntamme tekee aina poikkeukselliset varaukset ja varausmerkinnät, kuten Ajotunti alkaa HLK20 >> Päättyy HLK1, kun niistä on sovittu tapauskohtaisesti. Lisäksi nettiajanvarauksen kautta on saatavilla ajotunteja alkaen vasta 48h varauksesta, eikä tarjolla ole tällä hetkellä aikoja klo 8-9 tai klo 17-18 välille, vaan niitä tulee varata erikseen olemalla yhteydessä meihin. Kannattaa siis tiedustella ajotuntiaikoja tarvittaessa myös soittamalla tai Whatsapilla +358 40 576 2015.

Ajotunnit aloitetaan oletuksena toimipisteestämme tai erikseen tapauskohtaisesti opettajan kanssa sopien myös ajotuntien jokeripisteistä tai muista aloituspisteistä. Näillä kaikilla ajotuntien aloituspaikoilla on nyt yksilöity tunnus HLK1 – HLK50, joka voidaan lisätä varauksen yhteydessä myös Webauton ajanvaraukseen yhdessä näin sopiessamme. Tämä voidaan merkitä siis myös seuraavanlaisesti, mikäli ajotunnin aloitus- ja päättymispiste eivät ole samoja. Oletuksena ajotunti alkaa ja päättyy samaan paikkaan, mikäli toisin ei ole sovittu erikseen ajanvarauksen yhteydessä. Opettajat joustavat näissä tilanteissa parhaansa mukaan ja ottavat toki ehdotuksia vastaan. Asiakkaat eivät voi kuitenkaan siis itse päättää mistä ajotunti alkaa tai minne ajotunti päättyy, eikä näitä erityisvarauksia voi tehdä itse Webauton ajanvarausjärjestelmällä.

Webautoon voidaan tapauskohtaisesti yhdessä tehdyn sopimuksen yhteydessä lisätä ajanvarausmerkintä:  Ajotunti alkaa HLK20 >> Päättyy HLK1, mutta näitä poikkeusajotunteja ei tule edes alustavasti varata Webauton ajanvarauksella.

Ajotuntien aloituspisteistä ja jokeripisteistä lähdettäessä ajotunnit kestävät yleensä  75min – 125min. Tarkemmat aloitus- ja jokeripistekohtaiset tiedot on nähtävissä yllä olevasta kartasta kyseistä pistettä klikkaamalla. Erikseen etukäteen sopimalla voidaan siis myös opettajan kanssa sopia ajotunnin päättymisestä jollekin toiselle aloitus-, jokeri- tai toimipisteeseen.

Toimipisteestä alkavia ajotunteja on parhaiten tarjolla ja ne kestävät yleensä 50min – 100min. Myös Jokeripisteestä alkavia ajotunteja on yleensä hieman paremmin tarjolla kuin perus aloituspisteistä lähteviä ajotunteja, mutta tämä vaihtelee tapauskohtaisesti. Erikseen sovittaessa voi olla myös mahdollista, että ajotunti alkaa toimipisteestä ja päättyy johonkin tiettyyn etukäteen sovittuun aloitus- tai jokeripisteeseen.

Mopo- ja moottoripyöräajotunnit, sekä simuajotunnit alkavat aina Etelä-Haagan toimipisteestä (Vihdintie8), jossa myös kaksipyöräiset ja ajovarusteet säilytetään.

Scroll to Top