Ajotunnit ajosimulaattorilla

Meiltä saat monipuoliset autokoulupalvelut nopeasti ja hyvällä hinta-laatusuhteella.

Ajanvarauslomakeella voit varata perus- tai RTK-simuajotunteja.

Katso alta myös riskientunnistamiskoulutuksen (RTK) sisältö, mikäli et tiedä mitä simuajotunteja sinun tulee suorittaa ja on suorittamatta.
RTK-koulutuksen sisältö:
Taajama-ajo suoritetaan joko kokonaan tai osittain oikealla autolla kurssipaketista riippuen.
Maantieajo suoritetaan joko kokonaan oikeallla autolla tai ajosimulaattorilla kurssipaketista riippuen.
Liukasajo suoritetaan joko kokonaan oikeallla autolla tai ajosimulaattorilla kurssipaketista riippuen vaikka olisit aikaisemminkin suorittanut liukkaalla-ajon koulutuksen perusvaiheessa.
Pimeänajo suoritetaan nykyään kokonaan ajosimulaattorilla ja mikäli olet suorittanut pimeänajon aikaisemmin, saat todistusta vastaan 50€ alennuksen verrattuna RTK-koulutuksen kokonaishintaan, eikä sitä tule suorittaa uudestaan.

Ajotunnit ajosimulaattorilla

  1.  Ajosimulaattoritunteja voi suorittaa kahdella eri ajosimulaattorillamme, eli joko uudella Drive-ajosimulaattorilla tai hieman vanhemmalla Eca Faros-ajosimulaattorilla.

  2.  Ajosimulaattorit sijaitsevat Etelä-Haagan toimipisteessä, Vihdintie 8.

  3.  Ajosimulaattoriin voi varata ajan samalle viikolle toimiston päiväkohtaisten aukioloaikojen mukaisesti, jotka ovat esillä kotisivuilla ja näyteikkunan INFO TV:ssä. Muista huomioida nämä vaihtuvat aukioloajat ajanvarausta tehdessäsi tai varaa aika mahdollisimman hyvissä ajoin. Vahvistamme ajan aina sähköpostitse automaattisen varausvahvistuksen lisäksi.

  4.  Tarvittaessa saat todistuksen suoritetuista ajosimulaattori ajotunneista heti suoritusten jälkeen tai esimerkiksi RTK-koulutuksen suoritettuasi.

  5.  Ajanvaraus onnistuu soittamalla, Whatsapp +358 40 576 2015 tai ajanvarausjärjestelmällä valitsemalla tapaamisen ajotuntien määrästä riippuen.

Ajotuntipaketti 1 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 1 with driving simulator (50min) 50€

Ajotuntipaketti 2 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 2 with driving simulator (2x50min) 100€

Ajotuntipaketti 3 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 3 with driving simulator (3x50min) 135€

Ajotuntipaketti 4 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 4 with driving simulator (4x50min) 180€

Ajotuntipaketti 5 ajosimulaattorilla – Driving lessons package 5 with driving simulator (5x50min) 200€

Minkälaista tapaamista olet varaamassa?

Ajanvarausjärjestelmällä varatut tapaamiset, kuten passikuvaukset suoritetaan Etelä-Haagan toimipisteessä osoitteessa Vihdintie 8.
Huomioithan päivittäin vaihtuvat aukioloajat ennen saapumistasi tai ajanvarausta tehdessäsi - Kiitos. Muista ajankohdista voit tiedustella ja varata myös soittamalla tai Whatsapp +358 40 576 2015.

Ajanvarausjärjestelmä ei siis näytä kaikkia mahdollisia erikseen sovittavissa olevia aikoja ajotuntien välissä tai työpäivien päätteeksi. Lisäksi passikuvat meiltä päivittäin vaihtuvien aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta, mutta tarkastathan päivittäin vaihtuvan aukioloajan samana tai edellisenä päivänä.

Scroll to Top